Nieuws


bibelinologo-boys bibelinologo-girls

Bibelino heeft de omslagfoto bijgewerkt. ... See MoreSee Less

View on Facebook

UITSLAG SINT-KAARTJES!
Wat een overweldigende hoeveelheid reacties.... We werden er gewoon stil van.. Het liefst hadden we jullie allemaal een kaartje gegund! Hieruit blijkt maar weer hoe de sint-voorstellingen leven in het Bergse..! Zoveel lieve, grappige en ontroerende berichtjes.. Heel erg bedankt daarvoor!

We hebben álle namen van alle likers&delers uitgeschreven en Izzy van 5 heeft voor ons de trekking verricht!

De 4 kaartjes van 14u30 zijn gewonnen door: Gemma Verspuij
De 4 kaartjes van 16u00 zijn gewonnen door: N. Otlikova

Kaartjes liggen voor jullie klaar bij bibelino in de Kremerstraat.
Héél veel plezier vanmiddag!!!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Wat was het léuk, de catwalk-clinic bij Jac Danst afgelopen zondag!! De power van al die knappe kids op het podium was gewoon voelbaar in de zaal. Eerst nog schuchter binnenkomen maar na de tip&tricks van Shootbygitta en de bemoedigende peptalk van Jac Frederik Van den Elshout omgetoverd tot volleerde modellen.
Zóóó trots op deze 25 stoere meiden en 1 jongen! Echt knap gedaan kanjers. 😘
Geniet alvast van de eerste foto's!
... See MoreSee Less

View on Facebook

We geven 2x4 Sint-kaartjes weg!!

Heb jij geen kaartjes weten te bemachtigen voor de Sint-voorstelling in de Maagd op WOE 22/11?!! Dan is dit je kans!
Like&deel dit bericht en like onze pagina........onder alle reacties verloten we 2x4 kaartjes. 4 per persoon dus je maakt 2x kans!!

Het gaat om de voorstellingen van 14u30 en 16u00.
Woe-ochtend 10u maken we de winnaars bekend. We zitten om de hoek van de Grote Markt dus je kunt de kaartjes eventueel vlak voor de voorstelling nog ophalen!
Succes enne.......Sint Rekent op Jou!! Veel plezier!
... See MoreSee Less

View on Facebook

 

Assortiment

Je vindt hier superleuke kinderkleding in merken als o.a. IKKS, Imps & Elfs, Mc Gregor en Scotch & Soda. Qua maten vind je hier kleding voor baby’s vanaf de geboorte (maat 50) tot tieners van ongeveer 14 jaar (maat 176). Het aanbod kenmerkt zich door de juiste mix van hippe trends en klassieke basics. Ook verkopen ze passende accessoires voor een complete look en leuke kraamcadeautjes. Als je hier een cadeautje koopt, weet je zeker dat het mooi wordt ingepakt! De winkel staat stiekem namelijk best een beetje bekend om haar originele cadeauverpakkingen.

Kenmerken

De accessoires zijn duidelijk in trek bij de klantenkring, die overigens zeer divers is. Vooral jonge ouders komen hier shoppen, maar ook opa’s, oma’s, moeders, vaders en natuurlijk vriendinnen gezellig met elkaar. Online is alles te koop, maar het echte stylen, combineren en proberen kan alleen in levende lijve. Het is ook grappig om te zien dat er vaak kids spontaan even de winkel binnen lopen om even te spelen of te kletsen. Hartstikke gezellig! En daar is een kinderwinkel natuurlijk ook voor bedoeld.

Sfeer

Gezellig en toegankelijk. En met al dat moois, in bijna elk hoekje van de winkel, voelt het meer als een snoepwinkel. Als klant raak je echt niet uitgekeken! Verder nemen de vriendelijke medewerkers echt de tijd voor je. ‘t Vierkantje is een prettige omgeving en een leuk winkelgebied met enkel en alleen speciaalzaken. Dit maakt de straat ontzettend uniek en bijzonder. Hier is winkelen nog écht winkelen.

 

BIBELINO
Kremerstraat 10
4611 TR Bergen op Zoom
T: 0164 255789
www.bibelino.nl

Openingstijden:
MA 13.00 – 17.30 uur
DI 09.30 – 17.30 uur
W0 09.30 – 17.30 uur
DO 09.30 – 17.30 uur
VR 09.30 – 20.30 uur
ZA 09.30 – 17.00 uur
ZO Gesloten*

EXTRA INFORMATIE
Laatste zondag van de maand open