Fotoshoot zondag 3 april

 

 

 fotoshoot3april        

Wat gaat er gebeuren?

Gitta van Shootby Gitta richt bij ons in de winkel een heuse fotostudio in. Compleet met decor, licht en camera’s! Jij komt naar ons toe, je trekt iets leuks aan uit de nieuwe zomercollectie, laat je stylen en gaat voor de camera staan!

Wat moet ik doen?

Nou, komen dus! Wij doen de rest. Er staat een heel team klaar van stylisten & hair- en make-up artists. Die helpen je om er op je allerbest uit te zien. Dan ga je in Gitta’s studio staan en die schiet je raak! Stoer, lief, cool, gek of lachend, dat mag je zelf weten. Alleen of misschien wel met z’n twee-en.

Wie kunnen er meedoen?

Iedereen van 0 tot 14 jaar.

Wat gebeurt er met de foto’s?

Wij plaatsen de foto’s op onze website, op facebook of in de winkel. Als je dat niet wilt kun je dit aangeven hoor. Bovendien krijg je de hele reportage nadien toegestuurd! De foto’s van oktober 2015 staan op www.bibelino.nl, dus neem vast een kijkje.

Waar en wanneer?

Zondag 3 april van 12.00-17.00 uur bij bibelino. 

Modeshow?

Altijd al een modeshow willen lopen? Uit alle deelnemers aan de fotoshoot loten we één iemand die mee mag doen aan de Rotary Modeshow (Mode’s Vivendi). Deze is op zaterdag 9 april in het Markiezenhof.  Namens bibelino sta je dan als een heuse professional op het podium!

  fotoshoot3april.I