Modeshow 9 april

 

Modeshow9april

 

Op zaterdag 9 april a.s. organiseert Rotary Bergen op Zoom Noord het fashion & lifestyle event Mode’s Vivendi in het Markiezenhof.

 

De opbrengst komt geheel ten goede aan S&L Zorg die een busje nodig hebben voor het vervoer van de bewoners van het Lambertijnenhof.

Het event vindt plaats van 12.00 uur tot 18.00 uur. Er is 4 x een modeshow in de Hofzaal en op het binnenplein zijn talloze stands met lifestyle & fashion producten en daar worden ook workshops aangeboden.

 

Aan de modeshow nemen de exclusieve zaken uit Bergen op Zoom en omgeving deel. Zij presenteren er hun lente- en zomercollectie. Het gaat om Sol e Luna, Florence schoenen en Florence damesmode, Dependance, Gimbrère heren- en damesmode, ’t Rondje, ’t Pakhuis, Hora Est, Bibelino, Lingerie Roëlla, Bos Men Shop, 4COOLKIDS en van der Ham optiek. Ontwerper Ward Warmoeskerken presenteert deze show.

De shows vinden plaats om 12.30 uur, 14.00 uur, 15.30 uur en 17.00 uur. Voor de modeshows zijn toegangskaarten verkrijgbaar (à € 15,- per zitplaats of € 25,- voor een VIP-plaats) bij de deelnemende modezaken, RSG ‘t Rijks en het Markiezenhof.

 

Het binnenplein is vrij toegankelijk, hier is ook veel te beleven. Naast Volvo Bluekens zijn metGENOEGEN interieurstylist, Medical Beauty Center met beauty/voeding/lifestyle advies, Studio VELO, Art Object en Lian’s snoepwinkeltje en natuurlijk horeca en muziek!

 

Wij ontmoeten u graag in het Markiezenhof op 9 april a.s.!